Hoe werkt deze site?

Hoe werkt dit nou allemaal?

Een uitleg van de site, de inhoud en de manier waarop een bericht kan worden achtergelaten lijkt hier op zijn plaats.
Ten eerste is het alleen voor Norbert, Roelof en Caspar mogelijk om nieuwe berichten te plaatsen. :glasses: Dus als het de bedoeling is om je nieuws te publiceren, stuur dan even een mailtje naar een van ons:

    roelofhopman (a) yahoo.com
    casparenbrenda (a) zonnet.nl

Verder kan iedereen wel reageren op een eenmaal geplaatst bericht, waarbij de adminstrators wel kijken of dit een beetje gepast is…. Dus we kunnen ook een reactie verwijderen…
Als je een beetje kennis van internet hebt, kunnen de webmeesters ook de rechten uitdelen om zelf een bericht aan te maken en aanpassingen te doen aan de website, maar dan gaan we wel even testen. :bigsmile:
Het is bekend dat een aantal van de teksten nog in het Engels zijn – hier wordt aan gewerkt, en het doel is om op korte termijn een volledig Nederlandstalige site te hebben voor onze familie.

Foto’s: het is mogelijk om foto’s en andere plaatjes op de website te plaatsen, maar we kunnen in verband met de omvang niet alle familiealbums plaatsen. Dit neemt niet weg dat een foto-tje een bericht een stuk leuker kan maken, dus dat zetten we er met alle plezier op. Gewoon even meesturen, die foto van het huis, spectaculaire griep of origamikunst. Maar niet boos worden als het er niet op komt te staan. :-)

Heel veel plezier en succes met lezen, becommentarieren en gebruiken van de site.

Caspar, Norbert en Roelof