De Hopman Groepering – bericht van Aart

  • Posted on: 8 September 2005
  • By: Roelof

Met de officiele opening van de website, een bericht uit Australië van de oudste broer van de familie.

Canberra 8 September 2005,
Familie / Groepering,

Als oudste broer in de Hopman familie wens ik jullie allen veel success en hoop dat jullie elkaar leren kennen en helpen om met elkaar in de zogenaamde wereld iets te bereiken.
Dat valt lang niet altijd mee en een belangrijke graad van onderwijs is neem ik aan erg nodig.

Ik heb het met mijn zeevarende achtergrond moeten doen en met geluk en goede kennissen kwam ik er ook zo’n beetje. Het was lang niet altijd makkelijk.
Mijn vader zei altijd – en ‘t zal wel niet origineel uit zijn mond gekomen zijn – maar hij zei “KENNIS IS MACHT”. Daar zou ik dan bij willen zeggen, hulp van familie en vrienden, een beetje geld en zo gauw mogelijk een eigen huis en elkaar niet in de haren zitten helpt ook, want dan ben je uit de eerste zorg vandaan, de rest is op de hoogte blijven, eten en warm blijven, verder ademhalen .

Nu dus een Website voor de families, die samen met elkaar de Hopman groep uit maken. Daar kunnen dus al die mensen bij horen, die dat aardig vinden en iets voor die groepering voelen. De Hopman naam is wel aardig in het midden, maar we hebben nu de Vries, de Jong, Alkema enz en die en hun familie horen er ook bij.

Ik zou het dus de Hopman groepering willen noemen.

Heel veel succes en nog vele familie jaardagen en gaarkomsten.

Aart.

Catagorie: